Wir arbeiten gemeinnützig. Wenn ihr Maviblau unterstützen möchtet, dann schaut mal hier!

Creative Swap

Çevrimiçi değişim fotoğraf projesi

Corona nedeniyle,Türkiye- Almanya arası seyahat kısıtlaması devam ediyor. Bu nedenle aralarında „Creative Swap” projesinin de bulunduğu pek çok proje internet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor. Bu proje aracılığıyla, Almanya ve Türkiye’de yaşayan 18- 26 yaşındaki gençler cep telefonları aracılığıyla birbirlerini tanırken, beraber bir de online, sosyal medya fotoğraf sergisi organize edilecek. 11 – 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek projenin dili İngilizce olacak.

Katılım için ihtiyacınız olan tek şey, cep telefonu kamerası ve internet. Fotoğraf, sosyal medya ve heyecanlı bir çevrimiçi alışverişiyle ilgilenen herkes bu projeye katılabilir. Proje kapsamında ekipler halinde çalışacağınız online atölyelere katılacak ve fotoğraf çekme deneyimleri kazanacaksınız. Proje sonunda ortaya çıkan fotoğraflardan bir sosyal medya fotoğraf sergisi oluşturacağız. Proje etkinlikleri tam zamanlı olmadığı için, eğitim ve işlerinize devam edebileceksiniz.

Atölyeler, Berlin’de bulunan ve uluslararası medya alanında çalışan, Friendzone Studio adlı kreatif bir ajanstan,  Charlotte (fotoğraf), Flor (tasarım) ve Marie (konsept) tarafından yürütülecek.

Projeye katılmak isterseniz, katadromart@gmail.com e-mail adresine kendinizle ilgili kısa bir bilgi, projeyle ilgilenme nedeniniz ve varsa instagram hesabınızın linkini göndermeniz yeterli. Başvurularımızı görmek için sabırsızlanıyoruz.

Proje Friendzone.Studio ve Maviblau tarafından Katadrom Kültür, Sanat ve Sosyal Politikalar Derneği işbirliğiyle ve Alman – Türk Gençlik Köprüsü desteğiyle gerçekleştirilmektedir.

Weiterlesen
Müttefiklik ve Eminönü`nün mahfuz köşeleri