Wir arbeiten gemeinnützig. Wenn ihr Maviblau unterstützen möchtet, dann schaut mal hier!

İstanbullulara duyuru: seni ekibimizde bekliyoruz!

Türk-alman ilişkileri ilgini çekiyor mu? Kültür, sanat, halkla ilişkiler ve medya alanlarında faaliyet göstermeyi mi arzuluyorsun uzun zamandır? O zaman İstanbul’daki yazı kadromuza hoş geldin!

Alman-Türk Online Kültür Magazini olarak daima iki farklı kültürün deryasında hareket ediyor, aradaki ilişkileri vurgulayan hikayeleri arıyor ve bunları belgeliyoruz. Ayrıca kültürler arası etkinliklere katılıyoruz ve kendi etkinliklerimizi düzenliyoruz. Türk-Alman diyalogunun bir parçasıyız ve 2015’ten beri bu diyalogu üretken olarak şekillendirmekteyiz.

Bizden bekleyebileceklerin: İçerikler ve etkinliklerimizi oylamak için düzenli olarak ekip toplantıları; kendi fikirlerini ve yaratıcılığını dışa vurabileceğin ve iki kültürün arasındaki ilişkileri basın gözüyle tadabileceğin yaratıcı, uluslararası bir ortam.

Senden beklediklerimiz: Türk-Alman kültür değiş-tokuşuna yakınlık, motivasyon ve medyaya karşı ilgi. Almanca bilmen şart değil. Kamerayla aran iyi mi? Tercümelerimizin üstünden geçebilecek kadar Türkçe dil bilgisine hakim misin? Şiir yazmayı ya da röportaj yapmayı hiç düşündün mü? Yoksa Türk-Alman ilişkileri ve medya konularında başka bir yeteneğe ya da bilgiye mi sahipsin? Kendini daha çok keşfetmen ve yeni fikirler üretmen için doğru adresin burası! MAVİBLAU fikirlerinle seni bekliyoruz! Bir sonraki ekip toplantımızda sadece düşünce ve fikir değiş tokuşuna katılabilirsin.

İstanbul’daki ekibimiz yeni insanlarla tanışmaya ve enteresan hikayeler dinlemeye hazırlanıyor. Bize, neslihan.yakut@maviblau.com veya navid.linnemann@maviblau.com e-mail adreslerinden ulaşabilirsin. İstersen kendini tanıtan bir video, yazı veya kendi sayfana yönlendiren bir link ekleyebilirsin.

 

Görsel: Maximiliane Wittek

Weiterlesen
Müttefiklik ve Eminönü`nün mahfuz köşeleri